// Avantaje //

De ce să alegi web:see

Suntem o echipă formată din profesioniști în domeniul programării web, design grafic, management de conținut, content writing și marketing online. De peste 10 ani, activăm pe piața din România în calitate de agenție de web design și marketing online, oferind soluții pentru peste 1000 de companii românești și internaționale.

De-a lungul experienței noastre, am avut foarte multe lucruri de învățat și suntem în proces de perfecționare continuă, mereu dorind să obținem mai mult de la noi. Cu majoritatea clienților noștri am păstrat relații strânse, de lungă durată, care au devenit mai mult prietenii decât relații profesionale.

Din dorința de a fi mai aproape de clienții noștri actuali dar și de orice afacere care are nevoie de ajutor în privința site-ului său, am lansat proiectul web:see. Aici, ne implicăm cu aceeași pasiune și suntem atenți la toate detaliile fiecărui site aflat în grija noastră.

Iubim mediul online și, de aceea, considerăm că suntem echipa de încredere pe care îți poți baza succesul site-ului tău. În prezent, am devenit mai mult decât o agenție de web design, având colaborări strânse cu graficieni, online marketeri și content writeri profesioniști, renumiți la nivel național.

Pornind de la toate aceste atribuții care ne definesc, vrem să îți transmitem, cu sinceritate, toate avantajele începerii unei colaborări cu noi:

  • Suntem dedicați proiectului tău: fiecărui site aflat în grija noastră îi alocăm o echipă formată dintr-un programator, un grafician și un manager de conținut, în funcție de serviciile solicitate.
  • Suntem prompți: intervenim rapid în cazul apariției unor erori și răspundem prompt solicitărilor tale.
  • Ne bazăm succesul pe al tău: cartea noastră de vizită nu este reprezentată doar de numărul de site-uri din portofoliul nostru (peste 1500), ci de succesul acestora.
  • Avem o gândire multilaterală: datorită lucrului cu peste 1000 de companii de-a lungul timpului, ne-am dezvoltat gândirea nu doar în direcția programării, ci și a design-ului grafic și a marketing-ului online. De aceea, noi ne asigurăm nu doar că vei avea un site funcțional din punct de vedere tehnic, ci optimizat și atractiv pentru potențialii tăi clienți.
  • Siguranța este pe primul loc: păstrăm datele tale în siguranță folosind servere performante, securizate la capacitate maximă.
  • Suntem flexibili: ne adaptăm serviciile pentru orice tip de website (de prezentare, blog sau magazin online), indiferent de platforma în care este realizat (WordPress, Joomla, Open Cart, Magento etc).
  • Suntem alături de tine: împreună, vom depăși orice obstacol prin care trece site-ul tău. Suntem alături de tine și la bine și la greu, reușind mereu să soluționăm problemele tehnice, grafice sau de conținut care apar la nivelul site-ului tău.

Dorești să afli mai multe avantaje? Spune-ne care sunt dificultățile cu care te confrunți în privința site-ului tău și lasă-ne pe noi să îți propunem cele mai potrivite soluții!

Contactează-ne