// Despre noi //

O nouă abordare a site-ului tău

La Web:see, vedem lucrurile altfel. Suntem o echipă de tehnicieni web și manageri de conținut cu o experiență de peste 1500 de website-uri și magazine online realizate până în prezent.

În urma experienței noastre, am ajuns la concluzia că orice website are nevoie de atenție constantă, de-a lungul existenței sale, la fel cum are nevoie orice ființă din această lume. Odată create, website-urile au nevoie de conținut la fel cum ființele au nevoie de hrană pentru a supraviețui. Odată adăugat pe site, acest conținut trebuie să fie actualizat și optimizat pentru motoarele de căutare, pentru a obține o poziție cât mai bună.

Mentenanța tehnică și actualizarea conținutului sunt ingredientele care stau la baza succesului unui site. Acestea contribuie la generarea de trafic organic dar și la creșterea încrederii față de vizitatorii proveniți pe site-ul tău prin metodele de promovare pe care le folosești.

De ce web:see?

Misiunea Web:see este aceea de a aduce un plus de valoarea asupra imaginii website-urilor românești.

Așadar, indiferent de relația actuală pe care o ai față de site-ul tău, rolul nostru este să te scăpăm de grija administrării acestuia și a scrierii de conținut. În felul acesta, tu și echipa ta veți avea mai mult timp să vă concentrați pe activitățile de bază ale afacerii tale și pe aducerea de noi clienți.

În funcție de cerințele tale, primul pas este să realizăm o analiză detaliată a site-ului tău. După aceea, în urma acceptării propunerilor noastre, vom aloca o echipă specializată pentru proiectul tău, care poate fi alcătuită din: manager de conținut, copywriter, designer grafic și programator. Aceste persoane vor lucra împreună pentru ca site-ul tău să fie actualizat atât tehnic cât și la nivel de conținut. În felul acesta, ne-am împărțit activitatea pe șase servicii principale: prelucrare imagini, concepere texte, populare site, mentenanță site, aliniere elemente site și verificare ortografie.

Un proiect marca Expert Online

Web:see este un proiect conceput și dezvoltat de agenția de web design Expert Online.

Programatorii și web designerii noștri au rolul de a-ți face munca mai ușoară atunci când vine vorba de crearea și administrarea site-ului tău. Activitatea noastră de bază constă în realizarea de website-uri și magazine online cu interfață prietenoasă, optimizate pentru motoarele de căutare și având un sistem de administrare intuitiv care poate fi folosit cu ușurință.

Misiunea Expert Online este de a obține cele mai eficiente soluții web pentru afacerea ta, pentru că succesul tău este și succesul nostru.

Cele peste 1500 de website-uri și magazine online realizate până în prezent ne definesc și sunt cartea noastră de vizită pe piața din România.

Din dorința de a nu ne rezuma doar la realizarea și optimizarea site-urilor, am dezvoltat proiectul web:see, destinat tuturor celor care au nevoie de o echipă alături pentru administrarea site-ului și scrierea de conținut.

Ai un website care are nevoie de îmbunătățiri? Te poți baza pe noi!

Contactează-ne