// Aliniere elemente site //

Site-ul tău va arăta impecabil

De cele mai multe ori, în urma realizării site-ului tău, există elemente vizuale pe care este posibil ca freelancer-ul sau agenția de web design să le fi omis. Acestea pot reieși din adaptarea unei teme predefinite la anumite cerințe specifice de design, instalarea de plugin-uri sau funcționalități care nu sunt compatibile cu tema aleasă sau pur și simplu nerespectarea unei linii unitare de design pe toate paginile.

Indiferent dacă a fost aleasă o temă predefinită sau customizată pe baza unui design dorit, echipa noastră se va asigura că site-ul tău este complet aliniat din punct de vedere vizual. De aceea, prin serviciul de aliniere elemente site, vom găsi varianta care se potrivește cel mai bine, în concordanță cu linia de branding actuală a companiei tale.

Orice temă de design poate impune folosirea anumitor tipuri de butoane, de exemplu, sau elemente stilizate într-un anumit fel. Însă, noi considerăm că design-ul site-ului tău ar trebui să pornească de la logo-ul companiei și alte elemente de branding pe care le deții deja.

De aceea, îți suntem alături cu soluții avansate de aliniere elemente site, indiferent de platforma sau limbajul de programare în care este realizat site-ul tău.

În ce constă serviciile noastre de aliniere elemente site?

  • Efectuarea de modificări la nivel vizual
  • Aranjarea elementelor pe fiecare pagină
  • Stilizarea CSS-ului, a padding-urilor, a border-urilor fiecărei secțiuni
  • Adaptarea culorilor și fonturilor folosite conform brand-ului companiei
  • Efectuarea tuturor propunerilor și modificărilor necesare astfel încât site-ul tău să fie aliniat brand-ului companiei tale și să respecte aceleași principii de design peste tot

 

Suntem conștienți cât de importante sunt detaliile de design pentru vizitatorii site-ului tău. Datorită experienței noastre în programare web, marketing online și design grafic, cunoaștem exact cum funcționează mintea unui programator, a unui designer dar și a unui specialist în marketing. De aceea, prin îmbinarea acestor trei tipuri de gândire, venim în întâmpinarea ta cu soluții personalizate de aliniere elemente site, indiferent de platforma în care acesta este realizat.

Dorești să discutăm despre alinierea elementelor site-ului tău?

Solicită oferta