// Concepere texte //

Îți prezentăm afacerea cum știm mai bine

De cele mai multe ori, în urma colaborării cu o agenție de web design, misiunea ta va fi să scrii și să publici textele de prezentare ale afacerii tale pe site. Aceste texte trebuie să fie scrise corect, să îți reprezinte compania și să respecte principalele reguli de SEO.

Însă, ce vei face în cazul în care nu există un angajat specializat în concepere texte optimizate, în echipa ta? Noi îți propunem să apelezi la o echipă specializată pentru crearea de texte profesioniste!

Conținutul de pe site-ul tău este citit nu doar de oamenii care îți vizitează site-ul, ci și de algoritmii motoarelor de căutare care urmăresc să fie texte originale, autentice și optimizate pentru anumite cuvinte și expresii cheie. Acesta este momentul în care ai nevoie de ajutorul unui profesionist.

Fie că dorești concepere texte de la zero sau scrierea textelor pornind de la informațiile furnizate de tine, noi ne vom adapta și îți vom descrie afacerea, produsele și serviciile cum știm mai bine. Vom ține cont atât de influențarea potențialilor tăi clienți în luarea deciziei de vânzare, cât și de criteriile urmărite de motoarele de căutare.

În ce constă serviciul de concepere texte?

  • Scriere conținut pentru anumite zone ale site-ului tău (ex: pagina despre noi, paginile de produse / servicii, studiile de caz, proiectele din portofoliu etc)
  • Scriere de conținut integral pentru site-ul tău (toate paginile și blogul)
  • Scrierea de articole de blog, conform unui plan editorial și de cuvinte cheie
  • Scriere conținut pentru landing page-uri (pagini de vânzare, pagini de oferte)

Așadar, dorești ajutor profesionist în scrierea textelor de pe site-ul tău? Indiferent de dimensiunea acestuia și de volumul de text necesar, content writerii noștri și managerul de conținut se vor asigura de redactarea unui conținut de calitate, conform cerințelor tale dar și ale pieței în care activezi.

Vrei să scriem conținutul de pe site-ul tău? Spune-ne ce ai nevoie prin apăsarea butonului de mai jos:

Cere o ofertă