// Populare site //

Adăugăm conținutul necesar pe site-ul tău

Un site bine realizat din punct de vedere tehnic este incomplet fără conținut text și vizual. Conținutul este motivul pentru care un vizitator intră pe site-ul tău, în speranța că va găsi informațiile care îl interesează.

Pentru a menține cât mai mult interesul vizitatorilor site-ului tău dar și pentru a te elibera de munca de populare site cu toate materialele tale de prezentare, am creat un serviciu care poate fi în avantajul tău.

Imaginează-ți următoarea situație: site-ul tău a fost finalizat de către agenția de web design cu care lucrezi, însă acum trebuie să intervii tu pentru a te asigura că site-ul va fi lansat către publicul larg. Munca ta va fi să scrii conținut, să creezi fotografii, materiale video și orice alte materiale dorești, pe care apoi să le adaugi pe paginile site-ului tău. Îți sună familiar?

Din experiența noastră de peste 1500 de site-uri și magazine online realizate până în prezent, am învățat că popularea site-ului cu conținut este la fel de importantă ca și realizarea tehnică propriu-zisă.

Fiecare site are propriul său sistem de adăugare de conținut și, este posibil ca, uneori, să nu fie o persoană specializată în echipa ta care să își poată dedica timpul acestei activități.

În ce constă serviciul de populare site?

  • Adăugăm text pe toate paginile și secțiunile site-ului tău
  • Adăugăm conținut vizual, acolo unde este necesar (foto, video, infografice etc)
  • Adăugăm secțiuni de contact pe site
  • Adăugăm reprezentare pe hartă integrată cu Google Maps
  • Integrăm alte tipuri de conținut direct în site: tururi virtuale, prezentări PDF / PPT etc
  • Adăugăm materiale descărcabile la click în site-ul tău și butoane de descărcare a acestora

Indiferent de platforma în care este realizat site-ul tău (WordPress, OpenCart, Magento, Joomla etc), noi ne vom adapta pentru finalizarea și aranjarea conținutului în toate paginile.
Vrei să discutăm mai multe despre cum te putem ajuta cu soluții de populare site? Suntem disponibili, la un click distanță!

Contactează-ne