// Prelucrare imagini //

Imaginile de calitate vând mai bine

În ziua de astăzi, majoritatea utilizatorilor de internet sunt receptivi la paginile din site-ul tău cu conținut vizual. Chiar și motoarele de căutare pun accent pe diversitatea conținutului, astfel încât o pagină cu un echilibru între text și imagini va avea un avantaj în stabilirea poziției acesteia în căutări.

În plus, imaginile de pe site sunt esențiale în stabilirea vitezei de încărcare a site-ului tău, atât pe desktop cât și pe diferite dispozitive mobile. De aceea, imaginile de dimensiuni mari nu sunt recomandate, acestea nefiind web friendly.

Tocmai din aceste motive, echipa web:see a dezvoltat serviciul de prelucrare imagini, pentru a-ți asigura o prezență online calitativă din punct de vedere vizual.

Indiferent dacă ai un site de prezentare sau un magazin online, imaginile de pe site-ul tău sunt obligatorii pentru a transmite cât mai clar serviciile sau produsele pe care le comercializezi. De aceea, noi suntem pregătiți să te ajutăm cu prelucrarea imaginilor tale existente sau propunerea unor noi imagini pentru paginile site-ului tău.

În ce constă soluțiile noastre de prelucrare imagini?

  • Redimensionarea imaginilor, atât ca rezoluție cât și spațiu de stocare,
  • Crop-uirea imaginilor – tăierea zonelor care nu sunt necesare, pentru o aranjare cât mai bună a pozelor în pagină
  • Aplicarea de filtre, schimbarea cromaticii, stabilirea contrastului etc, pentru evidențierea elementelor esențiale și transmiterea emoției dorite
  • Editarea completă a imaginilor: graficienii noștri sunt pregătiți să efectueze orice modificări dorite asupra imaginilor site-ului tău, folosind programe de editare grafică profesionale.

 

Un website cu imagini stock, nepersonalizate, prezintă riscul de a nu se diferenția față de concurență și a nu transmite starea dorită cititorilor săi. De aceea, putem afirma cu tărie că „o imagine face cât 1000 de cuvinte”, în special dacă este prelucrată astfel încât să îți reprezinte cât mai bine afacerea.

La web:see, suntem pregătiți să îți aducem un plus de valoare cu servicii profesionale de prelucrare imagini. Vrei să discutăm mai multe?

Solicită oferta