// Verificare ortografie //

Ne asigurăm că totul este corect

Indiferent de design-ul site-ului tău sau de oferta promovată, vizitatorii sunt mereu atenți la cele mai mici detalii. Dacă aceștia observă orice fel de greșeli ortografice sau gramaticale în text, este posibil ca afacerea ta să piardă credibilitatea în fața acestora și să le influențeze negativ intenția de cumpărare.

Un text scris incorect, incomplet sau chiar fără diacritice nu stârnește reacții pozitive în mintea consumatorului și, prin urmare, acesta va părăsi site-ul tău, acest lucru fiind în favoarea concurenței. De aceea, managerii de conținut din cadrul echipei web:see au dezvoltat serviciul de verificare ortografie și corectitudine a textelor de pe site-ul tău, fie că este site de prezentare sau magazin online.

Atunci când vine vorba de redactarea conținutului pe site-ul tău, acest lucru trebuie făcut de un profesionist în domeniu care își desfășoară activitatea zilnică în acest domeniu. De cele mai multe ori, angajații companiei tale care nu sunt specializați în scrierea de conținut online și primesc aceste atribuții pot omite greșeli gramaticale, de ortografie sau chiar de optimizare esențiale.

De aceea, te invităm să ne soliciți o cotație de preț pentru verificare ortografie pe site-ul tău și vom oferi, la început, o serie de propuneri gratuite pentru una din paginile de pe site.

În ce constă serviciul de verificare ortografie?

  • Analiza textelor actuale de pe site-ul tău
  • Întocmirea unei liste de greșeli de ortografie și gramaticale existente
  • Întocmirea unei liste de modificări la nivelul textelor în vederea optimizării acestora pentru motoarele de căutare
  • La cerere, efectuăm editarea și redactarea textelor de pe site-ul tău (integral sau anumite secțiuni), conform propunerilor realizate anterior

Textele corectate vor putea fi livrate fie în format Word, fie le putem modifica direct în site, indiferent de platforma în care acesta este realizat.
Dorești să ai un site cu texte complet verificate, corecte și de actualitate? Solicită o cotație de preț și vom oferi gratuit lista cu propunerile de corectare pentru o pagină de pe site-ul tău, la alegere.

Solicită oferta