// Standarde //

Ce ne dorim de la site-ul tău

La web:see, punem accent pe calitate în tot ceea ce facem. Suntem conștienți că un site web are nevoie de atenția constantă a unui administrator și facem toate demersurile necesare pentru ca site-ul tău să fie funcțional și apreciat de vizitatorii care îl accesează.

Administrarea unui site este necesară pentru o bună prezență online a acestuia, atât la nivelul motoarelor de căutare cât și pentru utilizatorii săi. Un site activ, mereu actualizat tehnic și la nivel de conținut, este apreciat și câștigă notorietate mai ușor decât un site învechit, neaccesat de către un administrator.

De aceea, ne-am setat o serie de standarde pe care le urmărim în toată activitatea noastră, pe baza cărora întocmim o analiză detaliată a site-ului tău la începutul colaborării noastre.

Pe baza acestor standarde, vom întocmi o serie de propuneri concrete pe care le putem face pentru site-ul tău, astfel încât acesta să se bucure de atenția necesară din partea vizitatorilor săi și a motoarelor de căutare.

Conform echipei web:see, orice website trebuie să îndeplinească următoarele standarde:

  • Să fie complet funcțional: să nu existe erori sau probleme apărute la nivelul funcțiilor sale, pe niciun dispozitiv (desktop sau mobil)
  • Să fie aliniat din punct de vedere al design-ului: să se afișeze corect pe orice tip de ecran, iar toate elementele sale vizuale să fie unitare și aliniate conform branding-ului companiei tale
  • Să aibă conținut corect ortografic și gramatical: textele să fie de actualitate, atractive și scrise corect, cu diacritice
  • Să fie optimizat pentru motoarele de căutare: atât la nivel de conținut, cât și la nivel tehnic, site-ul trebuie să nu aibă erori de accesare și să nu împiedice în vreun fel motoarele de căutare să îl depuncteze în lista de afișări
  • Să fie populat la nivel de conținut: un site nu trebuie să aibă secțiuni libere, pagini incomplete sau fără conținut, atât vizual cât și text
  • Să fie administrat constant: un site are nevoie de atenția unui administrator, zilnic, săptămânal sau lunar, în funcție de complexitatea acestuia. Cu cât are un număr mai mare de pagini, cu atât site-ul are nevoie de actualizări mai des, la nivel tehnic și de conținut.

Vrei ca și site-ul tău să respecte aceste standarde? Contactează-ne și hai să discutăm mai multe.

Contact